Record aantal deelnemers RVKO-volleybaltoernooi

Op vrijdagavond 23 maart 2018 is voor de zestiende keer het jaarlijkse RVKO-volleybaltoernooi gehouden in Sporthal Margriet in Schiedam. Dit jaar meldden zich het recordaantal van 77 teams (zo’n 700 medewerkers) voor dit toernooi aan. En ook deze keer deden er weer twee teams van het bestuursbureau en een team van de Thomas More Hogeschool mee. De teams werden in acht poules ingedeeld van drie niveaus: gevorderd, talenten-met-kans en beginners.

De finale van de gevorderden werd gespeeld door Valentijn-1 tegen de Tangram-1. Na een zeer spannende wedstrijd won Valentijn-1 nipt (31-29) en konden de winnaars de RVKO-volleybal-wisselbokaal mee naar school nemen.

De RVKO zorgde voor de inwendige sporter door het sponsoren van het Chinees-Indische buffet vooraf en de drankjes en hapjes tijdens het toernooi. De combinatie van de sportieve prestatie en het gezellige bijpraten, maakte van dit toernooi weer een succes.