Verzekeringen
Het is nooit een prettig onderwerp om over na te denken, maar we vinden het belangrijk dat – mocht je komen te overlijden – de zaken zo goed mogelijk geregeld zijn voor je nabestaanden. 

Daarom bieden we de ANW-hiaatpensioenregeling van Aon/a.s.r. Dit is een pensioen dat na overlijden van een werknemer maandelijks een bedrag uitkeert aan de achterblijvende partner. Wanneer een werknemer overlijdt, keert de verzekering uit aan de partner tot de AOW-gerechtigde leeftijd (maximaal 69 jaar). Dit bedrag komt boven op het (levenslange) partnerpensioen en eventuele overheidsuitkeringen. 

De ANW-hiaatpensioenregeling berust op vrijwillige deelname. Je bent dus niet verplicht hieraan deel te nemen. Indien je hieraan deelneemt, wordt de premie maandelijks ingehouden op het brutosalaris, wat een direct belastingvoordeel oplevert.

Sportscholen
Omdat we begrijpen dat naast je professionaliteit óók je vitaliteit van groot belang is om optimaal te leven en te presteren, kun je als medewerker van de RVKO via de bedrijfsfitnessregeling tegen een zeer aantrekkelijk tarief sporten bij ruim 1000 sportscholen in Nederland.

De voordelen op een rij:
  • Je abonnementsgeld betaal je via je brutosalaris, wat direct belastingvoordeel geeft.
  • De korting kan oplopen tot wel 52%.
  • Je kiest zelf een fitnesscentrum. Er is er altijd wel één in de buurt van je werk of je huis.
  • Wanneer je op vakantie gaat in Nederland, kun je ook terecht bij een andere aangesloten sportschool.
  • Bij de start bieden we je een gratis fitheidstest en beweegadvies t.w.v. € 35, waarmee je je vooruitgang optimaal volgt*.
  • Je betaalt geen inschrijfgeld (behalve bij Basic-Fit)
Fiets-privé-regeling 
Om een gezonde levensstijl van alle medewerkers te stimuleren en een bijdrage te leveren aan een schoner milieu heeft de RVKO een fiets-privé-regeling overeenkomstig de cao po. Dit levert een medewerker een belastingvoordeel op dat kan oplopen tot de helft van de aanschafwaarde (afhankelijk van het belastingtarief). 

Coaching Gezonder leven
We begrijpen dat – naast je professionaliteit – óók je vitaliteit van groot belang is om optimaal te leven en te presteren en dat niet iedereen direct blij wordt van een sportschool-abonnement. Daarom kun je als RVKO-medewerker ook werken aan een gezonde levensstijl via www.nationaalgezondheidsplan.nl, aan de hand van vier concrete stappen: Inzicht, Kennis, Actie en Motivatie. Dit is een persoonlijke gezondheidssite waar je o.a. analyses kunt invullen en een afval- of beweegprogramma voor thuis kunt downloaden.

Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work