Locaties scholen en peuterspeelzalen

De RVKO heeft 66 scholen voor primair onderwijs en speciaal basisonderwijs: in Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon, Hoogvliet, Rozenburg, Hoek van Holland, Spijkenisse, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Er zijn RVKO-scholen met het klassikale leerstofjaarsysteem, maar ook Dalton-, Jenaplan- of Montessori-scholen. Ook zijn er scholen die werken met unit-onderwijs of met het Sterrenschool-concept.

In het menu vindt u een alfabetisch overzicht van alle RVKO-scholen. Aan de meeste scholen is een peuterspeelzaal verbonden; hierop kunt u ook apart zoeken via de knop ‘Peuterspeelzalen alfabetisch’. Daarnaast kunt u door in de schoolkeuzewijzer hieronder een vinkje te zetten bij 'peuterspeelzalen' locaties vinden bij u in de buurt.

Op een aantal locaties is sprake van een Integraal Kindcentrum: een vergevorderde samenwerking tussen in ieder geval de school, de peuterspeelzaal, kinderopvang, buitenschoolse opvang en wijkgebonden organisaties. Dit is nader omschreven op de website van de desbetreffende school.

Bekijk hier ons magazine pedagogisch medewerker

Oriënteren met de schoolkeuzewijzer

Met onderstaande schoolkeuzewijzer kunt u kijken welke RVKO-school het dichtst bij uw huis is én voldoet aan de door u aangevinkte specificaties.

{{item.Description}}

postcode zoek binnen een straal van km
{{item.Description}}
- {{item.score}}% match
criteria: ( {{criteria.Description}} )
afstand: {{item.distance}} km
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work