1e Banen-BBQ, 20 april 2022

Op woensdag 20 april heeft de eerste editie van de banen BBQ plaatsgevonden, een groot succes! Het was zonnig weer en de temperatuur was heerlijk voor de tijd van het jaar, kortom we troffen het. De aanmeldingen vielen in eerst instantie tegen maar uiteindelijk waren we tevreden over de opkomst. Er werd, onder het genot van een hapje en drankje, druk genetwerkt. Er werden zelfs al een aantal vervolggesprekken gepland op de scholen!

Met de banen BBQ willen we externe medewerkers enthousiast te maken over werken bij de RVKO, onze scholen. Daarnaast willen we collega’s die al bij de RVKO werken op een laagdrempelige manier de kans geven om kennis te maken met directies van andere scholen.

Maesstede catering heeft gezorgd voor een overheerlijke BBQ. Samen met DJ Dimitri zorgde zij voor een gezellige sfeer. Als RVKO vinden wij het belangrijk om met elkaar te verbinden, dit is tijdens dit event ook zeker weer gelukt.

Bij deze editie waren er ook kandidaten van 'Talent van Buiten' aanwezig. Talent van Buiten is een project van Echt Onderwijs. Kandidaten binnen dit nieuwe project hebben een Hbo- of WO-diploma en zijn geïnteresseerd in werken in het basisonderwijs. Zij worden ca 3 dagen per week ingezet op onze scholen als onderwijsassistent. Op die manier bieden ze ondersteuning in de groepen en oriënteren ze zich tegelijkertijd op een definitieve baan in het onderwijs. Ze worden zij-instromer als ze besluiten om de pabo te gaan doen. Echt Onderwijs hoopt, in samenwerking met de RVKO, door middel van deze pilot in totaal 20 extra nieuwe collega’s op te leiden voor het vak van leerkracht.

Heb je de eerste editie van de RVKO banen-BBQ gemist? Op woensdag 25 mei organiseren wij de tweede editie. Hopelijk zien wij je dan! Aanmelden kan via www.rvkobanenbbq.nl.

Media
  • BBQ 1
  • BBQ 2
  • BBQ 3
  • BBQ 4
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work