Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Laurens Cupertino krijgt predicaat Klassewerkplek 2024 Onlangs is SBO Laurens Cupertino bekroond met het predicaat Klassewerkplek 2024! Lees meer »
Gezellige RVKO Banenmarkt Om alle vacatures op onze RVKO-scholen zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen is dit jaar ... Lees meer »
Pizzasessie Verbetercultuur Op dinsdag 16 april was er op de Oscar Romeroschool in Rotterdam-Noord weer een pizzasessie ... Lees meer »
Sportiviteit en doorzettingsvermogen tijdens de Rotterdam Marathon Zaterdag 13 april namen jonge atleten van een groot aantal RVKO-scholen deel aan de Kidsrun van ... Lees meer »
Geluksdag op de Nicolaasschool Na de succesvolle Breindag in 2023 organiseerde de Nicolaasschool onlangs een eveneens zeer gesl ... Lees meer »
Werkbezoek Curaçaos bestuur Op woensdag 27 maart bracht een delegatie van 15 medewerkers van het RCKS-bestuursbureau van de ... Lees meer »
Pasen op de Johannes Martinusschool Donderdag 28 maart stond op de Johannes Martinusschool in het teken van het paasontbijt, de paas ... Lees meer »
Inspiratiemiddag Jonge Kind: alles is taal! Eind maart was er weer een volle zaal bij de inspiratiemiddag Jonge Kind, georganiseerd door de ... Lees meer »
22e RVKO-volleybaltoernooi: sportief én gezellig! Eind maart werd het 22e RVKO-volleybaltoernooi gespeeld op de acht velden van sporthal Margriet ... Lees meer »
Happy Holi op de Hildegardis! De Hildegardisschool staat midden in de kleurrijke wijk het Oude Noorden. Hier komt alles samen ... Lees meer »
 
Pagina 2 van 30Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work