Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Ruilwinkeltje van en voor kinderen De Hildegardisschool in Rotterdam-Noord heeft al enige tijd een Geef- en Neemwinkeltje voor alle ... Lees meer »
Oranje Daltondag op de Vijfster Op Nationale Daltondag, dit jaar op woensdag 15 maart, zet RVKO-school de Vijfster de daltonwerk ... Lees meer »
Kom je buiten spelen? Kinderen van de Hildegardisschool hebben op woensdag 15 maart al hun buurtgenootjes uitgenodigd ... Lees meer »
Traplopen Euromast Op 8 februari hebben de bovenbouw kinderen van de Oscar Romeroschool alle treden van de Euromast ... Lees meer »
Sterkte, kracht en liefde in deze zware tijd Lees meer »
Stilte, rust en bezinning In januari was het weer tijd voor het kloosterweekend, dit keer in Abdij Koningshoeven in Berkel ... Lees meer »
Kamishibai-kastje op Het Octaaf Tijdens de nationale voorleesdagen (25/01 t/m 04/02) las Laura Buter van de bibliotheek op Het O ... Lees meer »
RVKO First Lego League De RVKO organiseert dit schooljaar samen met de TMH de RVKO First Lego League: een challenge die ... Lees meer »
Kennismakingsbijeenkomst Leerkrachten In Opleiding Op woensdag 18 januari 2023 kwamen de LIO’ers – Leerkrachten In Opleiding, ofwel (vierdejaars pa ... Lees meer »
Allemaal een gelukkig nieuwjaar! Op vrijdag 13 januari kwamen zo’n 400 RVKO-leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel, oud ... Lees meer »
 
Pagina 5 van 28Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work