Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
RVKO First Lego League De RVKO organiseert dit schooljaar samen met de TMH de RVKO First Lego League: een challenge die ... Lees meer »
Kennismakingsbijeenkomst Leerkrachten In Opleiding Op woensdag 18 januari 2023 kwamen de LIO’ers – Leerkrachten In Opleiding, ofwel (vierdejaars pa ... Lees meer »
Allemaal een gelukkig nieuwjaar! Op vrijdag 13 januari kwamen zo’n 400 RVKO-leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel, oud ... Lees meer »
RVKO-leerlingen zingen op stadhuis Woensdag 7 december zong een groot aantal kinderen van de Christophoorschool, Sterrenschool de G ... Lees meer »
Kerstsfeer in een blokhut Doordat er lokalen te kort zijn op de Dr. Schaepmanschool, is er onlangs naast de school een blo ... Lees meer »
Voorloperstraject Subsidie School & Omgeving Coalitie SchoolRijk010, bestaande uit Stichting Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs, ... Lees meer »
Bingo en voetbal Op vrijdag 25 november was het tijd voor een gezellige RVKO Bingo! Dit keer mét het Nederla ... Lees meer »
Schoolkoor en -band op de Fatimaschool De Fatimaschool heeft zich de afgelopen tijd erg ontwikkeld op muzikaal vlak. Het eigen schoolko ... Lees meer »
Internationale dag voor de uitroeiing van armoede Maandag 17 oktober was het de internationale dag voor de uitroeiing van armoede. Om hierbij stil ... Lees meer »
Nadenken over de toekomst Op 26 september 2022 organiseerde de RVKO een klankbordconferentie voor stakeholders in HAL 4 in ... Lees meer »
 
Pagina 6 van 28Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work