Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Kom je buiten spelen? Kinderen van de Hildegardisschool hebben op woensdag 15 maart al hun buurtgenootjes uitgenodigd ... Lees meer »
Traplopen Euromast Op 8 februari hebben de bovenbouw kinderen van de Oscar Romeroschool alle treden van de Euromast ... Lees meer »
Sterkte, kracht en liefde in deze zware tijd Lees meer »
Stilte, rust en bezinning In januari was het weer tijd voor het kloosterweekend, dit keer in Abdij Koningshoeven in Berkel ... Lees meer »
Kamishibai-kastje op Het Octaaf Tijdens de nationale voorleesdagen (25/01 t/m 04/02) las Laura Buter van de bibliotheek op Het O ... Lees meer »
RVKO First Lego League De RVKO organiseert dit schooljaar samen met de TMH de RVKO First Lego League: een challenge die ... Lees meer »
Kennismakingsbijeenkomst Leerkrachten In Opleiding Op woensdag 18 januari 2023 kwamen de LIO’ers – Leerkrachten In Opleiding, ofwel (vierdejaars pa ... Lees meer »
Allemaal een gelukkig nieuwjaar! Op vrijdag 13 januari kwamen zo’n 400 RVKO-leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel, oud ... Lees meer »
RVKO-leerlingen zingen op stadhuis Woensdag 7 december zong een groot aantal kinderen van de Christophoorschool, Sterrenschool de G ... Lees meer »
Kerstsfeer in een blokhut Doordat er lokalen te kort zijn op de Dr. Schaepmanschool, is er onlangs naast de school een blo ... Lees meer »
 
Pagina 7 van 30Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste   
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work