Lange Leve de Muziek Show!

De kinderen van groep 7B van de Fatimaschool uit Rotterdam-Schiebroek hebben voor de tweede keer meegedaan aan de audities van het muzikale televisieprogramma: Lang Leve de Muziek Show! In dit programma, gepresenteerd door Buddy Vedder, strijden schoolklassen tegen elkaar voor een plekje in de grootste schoolband van Nederland. En hoe cool is het dat die mag optreden tijdens Het Kerst Muziek Gala 2019 voor koningin Maxima! 

Muziekspecialist Maartje van Aalst nam het initiatief om deel te nemen: ‘De leerlingen voerden de spetterende muzikale act ‘Pump it up’ op voor een driekoppige jury. Daarbij kregen we professionele hulp van de vliegende brigade van het programma. Het was voor mij ook erg leerzaam om te ervaren hoe je naar zo’n optreden toewerkt. Op dit moment is nog niet bekend of we door zijn, maar het was in ieder geval een fantastische ervaring voor de kinderen. Ik raad andere scholen aan om volgend jaar ook eens hieraan deel te nemen.’ 

Het filmpje van hun optreden kun je hieronder bekijken. Wil je meer weten over de ‘Lang Leve de Muziek Show!’ en hoe je met je groep kunt deelnemen, kijk dan op de website.
Media
  • Buddy Vedder wenst de kiinderen succes
  • De enthousiaste kinderen van groep 7B van de Fatimaschool
  • Verwachtingsvol uitzien naar het oordeel van de jury
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work