Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
De stem van de leerling Bij het vorm en inhoud geven aan het strategisch verhaal van de RVKO voor de periode 2024-2028 w ... Lees meer »
Middelbare WOW-school? Verbazisschool WOW in Rotterdam-Terbregge wil al enige tijd haar bijzonder aanpak voor hoogbegaa ... Lees meer »
Valentijnschool heeft hart voor Delfshaven Onder de naam HART VOOR DE WIJK organiseerde de Valentijnschool dit jaar op 16 juni een evenemen ... Lees meer »
Alle kinderen kunnen meedoen Lees meer »
RVKO-Voetbaltoernooi 2023 Op vrijdag 2 juni was het weer tijd voor het jaarlijkse RVKO-Voetbaltoernooi, op de velden van v ... Lees meer »
Schaepmanschool wint First Lego League Wisselbeker Op vrijdag 26 mei 2023 vond de finale plaats van de RVKO First Lego League 2023 in het gebouw va ... Lees meer »
Eerste RVKO 30 Seconds-toernooi Het eerste RVKO 30 Seconds-toernooi op vrijdag 12 mei in Café 70 (in het bestuursbureau aan ... Lees meer »
Allemaal kings & queens Onder het motto ‘We zijn allemaal kings & queens’ had ZangExpress een speciaal lied gemaakt voor ... Lees meer »
Basisschool de Horizon extra fit! Van 17 tot 21 april was het op basisschool de Horizon Lekker Fit!-week. In 2005 is de gemeente R ... Lees meer »
Speciale Koningsspelen De Koningsspelen waren dit jaar voor de scholen in Rotterdam extra bijzonder, met het bezoek van ... Lees meer »
 
Pagina 3 van 28Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   
Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work